» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
 1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
 2. Paleolit sütemények
 3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
 4. Egészséges nassolni valók
 5. Ételízesítők
 6. Fűszerek, fűszerkeverékek
 7. Gabonafélék
 8. Gluténmentes, diabetikus termékek
 9. Himalája só, holt tengeri só
 10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
 11. Hüvelyesek
 12. Lisztek, darák
 13. Magvak
 14. Mézek, lekvárok, virágpor
 15. Olaj, ecet, margarin, zsír
 16. Pékáru
 17. Sütési kiegészítők
 18. Tej- tojásmentes termékek
 19. Tejtermék, tejpotló termékek
 20. Tészták
 21. Egészséges Italok
 22. Gyógynövények, gyógyteák
 23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
 24. Étrendkiegészítők
 25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
 26. Öko-háztartás
 27. Öko higiénia papírtermékek
 28. Csírák, csíratálak
 29. Búzafű,Búzafűprés, malom
 30. Baba-mama
 31. Lúgosítás
 32. Rágógumi
 33. Gyógykrémek
 34. Ajándéktárgyak
 35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 726.472 fő
mai látogatók: 420 fő
online látogatók: 45 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Az élő könyvjelzőről

RSS Az RSS webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok családja, melyet híroldalak és weblogok használnak. A felhasználók az RSS révén előre beállíthatják, hogy honnan szeretnék a friss híreket megkapni, amelyek egyetlen felületen hozzáférhetők, kezelhetők lesznek.

A rövidítés a következő szabványokat fedi:

 1. Rich Site Summary (RSS 0.9x)
 2. RDF Site Summary (RSS 0.9 és 1.0)
 3. Really Simple Syndication (RSS 2.x)


RSS csatornáink:

 1. Akciók
 2. Termékek
 3. TOP 10 termékek
 4. Új termékeink


Az RSS-t webes tartalmak rövid leírására használják, ami rendszerint egy hivatkozást is tartalmaz a cikk teljes verziójára. Ez az információ XML fájlként áll rendelkezésre, amit RSS feed-nek, RSS folyamnak (stream) illetve RSS csatornának (channel) neveznek. Gyakran egy narancssárga négyszög XML felirattal a hivatkozás az oldal RSS feed-jére. Az RSS feed inkább technológiai megnevezés, funkcionális nézőpontból előnyösebb web feed-nek nevezni.

2004-ben és 2005-ben terjedt ki az RSS használata a nagyobb hírszervezetekre -- többek között a Reuters-re és az Associated Press-re (AP) --, több évvel azután, hogy a weblogok, technológiai publikációk és más korai alkalmazók elkezdték használni. Az első online RSS-t használó híroldal a Variety.com volt, mely 2002 júniusában kezdte el alkalmazni a technológiát. Különböző felhasználási egyezmények keretében a szolgáltatók lehetővé teszik más weboldalaknak, hogy azok beépítsék a publikált címeket és rövid tartalmakat a saját oldalaikba.

Az RSS-t széles körben használják a weblog közösségek, hogy megosszák a legfrissebb bejegyzéseik címét vagy teljes szövegét, vagy akár csatolt multimédia fájlokat (ld. podcasting, broadcatching és MP3 blogok).

Egy feed olvasóként vagy aggregátorként ismert program képes ellenőrizni az RSS-t használó weboldalakat a felhasználó helyett és képes megjeleníteni a frissített cikkeket. Az RSS megkíméli a felhasználókat attól, hogy kedvenc weboldalukat rendszeresen látogassák az esetleges új tartalom ellenőrzése miatt, vagy levélben kelljen értesítést kapniuk erről. A legtöbb nagyobb weboldalon lehet RSS feed-et találni, de már egyre több kisebb oldal is támogatja.

A Feed Reader-ek (feed olvasók) illetve News Aggregator-ok (hírgyűjtők) tipikusan vagy webböngésző kiegészítések, levelező kliens kiegészítések vagy önálló programok. Néhány program önmagában támogatja az RSS-t és/vagy az Atomot. Ilyen például a Mozilla Firefox ("live bookmarks"-on, élő könyvjelzőkön keresztül), a Mozilla Thunderbird ("RSS accounts"-on, RSS postaládán keresztül), az Opera ("Newsfeeds"-en, hírcsatornákon keresztül), Avant Browser ("XML feeds"-en keresztül), valamint a Maxthon Browser ("RSS"-en keresztül). Jelenleg már az Internet Explorer 7.0-s és a Safari újabb verziói is támogatják a formátumot.

A web alapú Feed Reader-ek (feed olvasók) illetve News Aggregator-ok (hírgyűjtők) -- mint például a Hirlapom.hu (magyar), a My Yahoo, a Waggr és a Bloglines -- nem igényelnek szoftver telepítést, és bármely internet hozzáféréssel rendelkező gépről elérhetővé teszik a feed-eket.

Néhány olvasó program RSS feed-eket egyesít új feed-ekbe. Például több futball tételt különböző forrásokból összegyűjt, és létrehoz egy új futball feed-et.