» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
 1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
 2. Paleolit sütemények
 3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
 4. Egészséges nassolni valók
 5. Ételízesítők
 6. Fűszerek, fűszerkeverékek
 7. Gabonafélék
 8. Gluténmentes, diabetikus termékek
 9. Himalája só, holt tengeri só
 10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
 11. Hüvelyesek
 12. Lisztek, darák
 13. Magvak
 14. Mézek, lekvárok, virágpor
 15. Olaj, ecet, margarin, zsír
 16. Pékáru
 17. Sütési kiegészítők
 18. Tej- tojásmentes termékek
 19. Tejtermék, tejpotló termékek
 20. Tészták
 21. Egészséges Italok
 22. Gyógynövények, gyógyteák
 23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
 24. Étrendkiegészítők
 25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
 26. Öko-háztartás
 27. Öko higiénia papírtermékek
 28. Csírák, csíratálak
 29. Búzafű,Búzafűprés, malom
 30. Baba-mama
 31. Lúgosítás
 32. Rágógumi
 33. Gyógykrémek
 34. Ajándéktárgyak
 35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 726.462 fő
mai látogatók: 410 fő
online látogatók: 23 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Bach virágterápia

BACH VIRÁGTERÁPIÁVAL A KIEGYENSÚLYOZOTT LELKI ÁLLPOTÉRT, HARMÓNIÁÉRT


Szeretne megszabadulni az alábbi tünetektől?
- boldogtalanság, fáradtság, hangulatingadozások, kapcsolatteremtési nehézségek, önértékelési zavarok, lelkiismeret furdalás, stressz, szorongás, pánik, tanulási és koncentrációs nehézségek, önbizalomhiány?

Csak a leggyakoribb problémákat soroltam fel, de a Bach virágeszenciákkal a negatív állapotoknak egy ennél sokkal, de sokkal szélesebb spektrumát lehet pozitívan befolyásolni.

A Bach féle virágterápia nem  hatóanyag elvű. Nem a növényi összetevők hatnak (hisz nincs benne kimutatható  növényi anyag), hanem azok rezgései. Információ-bevitel történik.
Szedésük során mellékhatások,  allergiás tünetek nem alakulhatnak ki, mert nem tartalmaznak virágport vagy  egyéb allergén anyagot.

Nem lehet túladagolni, biztonságos  kezelési módszer.

PRÓBÁLJA KI MOST!

Bach virágterápia a Tudatalatti  Egészség Stúdióban vagy a Mia Feng Shui és Natúrboltban

Ára: 3.000,-Ft + áfa, mely tartalmazza az  állapotfelmérést (lengyel pálcával, grafo-pszicho-morbo rajzteszttel,  elbeszélgetéssel) és az esszenciák higításait. A terápiás elbeszélgetés kb. 20-30percet  vesz igénybe.

Bejelentkezés szükséges a  06-30/377-0349-es telefonszámon.
 

 
Dr Edward Bach (1886-1936)

1886-ban született, érdeklődését már igen korán felkeltette a természet szépsége, szerette a fákat, madarakat, virágokat. Már gyermekkorában elhatározta, hogy orvos lesz, azonban a tanulás költségeivel nem akarta terhelni szüleit, ezért 16 évesen dolgozni kezdett apja rézöntő műhelyében. Ezeknek az éveknek a tapasztalatai, megfigyelései jelentősen formálták szemléletét, segítették későbbi gyógyító munkáját.
Bach a beteg munkásokat szemlélve döbbent rá arra, hogy az orvostudomány nem nagyon veszi figyelembe a páciens lelkiállapotát, életkörülményeit, hanem többnyire a tünetek kezelését, enyhítését végzi. Érdeklődése még inkább a gyógyítás felé fordult: elhatározta, hogy olyan módszert fog keresni, amellyel mind a lélek, mind a test betegségeit gyógyítani lehet, beleértve a krónikus és a gyógyíthatatlannak hitt kórokat is.
20évesen beiratkozott az orvosi egyetemre, majd Londonban folytatta tanulmányait, ott szerezte diplomáját 1912-ben. Arra a következtetésre jutott, hogy az elme és az érzelmek jelentős szerepet játszanak a betegségek kialakulásában és a gyógyulásban egyaránt, ezért azokat meghatározó jelentőségűvé kell tenni a diagnózis és a terápia kialakítása során.
A diploma megszerzése után 1913-tól Londonban először sebészként, majd traumatológusként dolgozott. 1915 és 1919 között az egyetem kórházának bakterológiai osztályán dolgozott. Vizsgálta a bélben élő baktériumok és az egészségi állapot közti összefüggéseket, s kutatási eredményeit a gyakorlatban is felhasználta: a belekből kitenyésztett baktériumokból vakcinákat készített. Megállapította, hogy a bélflóra normál állapotától való eltérést a belekben ugyan megtalálható, de csak kóros körülmények között elszaporodó, úgynevezett fakultatív patogén baktériumok okozzák. Minden személyiségtípushoz egy-egy specifikus baktériumot rendelt; a kórokozók a személyiség érzelmi, mentális állapotára is hatással voltak. A vakcinák elpusztították a belekben kórosan elszaporodott baktériumokat, és ezáltal hatékonyan segítették a krónikus betegségek gyógyulását.
1922-ben a Homeopátiás Kórház bakterológiai osztályán kezdett el dolgozni. Elhatározta például, hogy a gyógyszer injekció útján történő beadása helyett egy szelídebb módon, szájon át bevehető változatot is kifejleszt. Rengeteg növényt kipróbált, és a homeopátia módszeréhez hasonlóan készített belőlük szájon át szedhető esszenciákat. Ezekkel szemmel látható javulást ért el, és nem talált különbséget a nozódák és a virágesszenciák hatása között. 1930-tól tehát, megbizonyosodva a növények gyógyerejéről, felhagyott hivatása gyakorlásával, korábbi kutatásaival, és élete hátralévő részét az emberi személyiségtípusok tanulmányozásának és a gyógyító virágok felkutatásának szentelte.
Az elkövetkező években azon dolgozott, hogy a különböző lelkiállapotokhoz beazonosítsa a megfelelő virágot.

A 38 virágot 7 csoportra osztotta:

Félelem, bizonytalanság, jelen történései iránti érdektelenség, magányosság, mások elképzelései és külső hatások iránti túlérzékenység, kétségbeesés, mások boldogulása miatti túlzott aggódás.
Mindegyik eszencia vadon élő fák, bokrok és egyéb növények virágaiból készül.

(Forrás: Szabó Norbert - Dr. Várhelyi Gábor: Bach Virágterápia a mindennapokban)