» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
 1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
 2. Paleolit sütemények
 3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
 4. Egészséges nassolni valók
 5. Ételízesítők
  1. Kechup
  2. Leveskocka
  3. Mustár
  4. Szószok
  5. Vegeta helyetesítő
 6. Fűszerek, fűszerkeverékek
 7. Gabonafélék
 8. Gluténmentes, diabetikus termékek
 9. Himalája só, holt tengeri só
 10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
 11. Hüvelyesek
 12. Lisztek, darák
 13. Magvak
 14. Mézek, lekvárok, virágpor
 15. Olaj, ecet, margarin, zsír
 16. Pékáru
 17. Sütési kiegészítők
 18. Tej- tojásmentes termékek
 19. Tejtermék, tejpotló termékek
 20. Tészták
 21. Egészséges Italok
 22. Gyógynövények, gyógyteák
 23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
 24. Étrendkiegészítők
 25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
 26. Öko-háztartás
 27. Öko higiénia papírtermékek
 28. Csírák, csíratálak
 29. Búzafű,Búzafűprés, malom
 30. Baba-mama
 31. Lúgosítás
 32. Rágógumi
 33. Gyógykrémek
 34. Ajándéktárgyak
 35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 724.898 fő
mai látogatók: 544 fő
online látogatók: 30 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Energetizáló gyakorlatsorozatok tanítása

Energetizáló gyakorlatsorozatok, 3.1.2. Meridiánterápia,


A meridiánok mozgatják a csakrarendszeren beáramló kozmikus energiát, ami az emberi testnek az élet energiája, valamint a vért. Összehangolják és egyensúlyba tartják a jint és jangot (női és férfi energiákat). A csontrendszert, az inakat és az ízületeket a meridiánok nedvesítik, behálózzák az egész testet, csatlakoznak a belső szervekhez, végtagokhoz, ízületekhez, bőrfelülethez, ezen túljutva az energiatesthez.

A TUDATALATTI Egészség Stúdió szervezésében Energetizáló gyakorlatsorozatokat tanítunk. A nap folyamán a résztvevők a következőkbe kapnak betekintést:
   
- Meridiánok, feladatai
    - Szervórák
    - 3 akupunktúrás pont ismeretanyagának elsajátítása
    - 1 légzőgyakorlat
    - 1 guggolásos gyakorlat
    - Energetizáló gyakorlatok stressz levezetésére, harmonziálásra

Testünk úgy van megtervezve, hogy meggyógyítsa önmagát. A testnek az a képessége, hogy fenntartsa egészségét és leküzdje a betegséget, valójában a természet legfigyelemreméltóbb vívmányai közé tartozik. De olyan világba kerültünk, amely módszeresen megzavarja ezt a természetes képességet, ezért tudatosan kell foglalkoznunk az egészségünkkel, ha valóban azt akarjuk, hogy sikerüljön megőrizni teljes épségét.

A Sárga császár könyvében dokumentálva volt, hogy Kínában a császárok az életüket a meridiánok stimulálása révén hosszabbították meg. 260évig is eléltek. 2500 évvel ezelőtt odaadták a népnek a meridiánokról a titkot. Azt mondták, élet és halál urai a meridiánok. Mindenekfelett van a jelentőségük. Az élő testre jellemzőek. Azt állítják, hogy a meridiánokkal minden betegséget lehet gyógyítani.

A hagyományos kínai orvosok az egyént, mint „energiával rendelkező tömeg”-nek tekintették. A kínai orvos figyeli az összes energetikai jelenséget, az élet aktív megnyilvánulásait, az emóciókat, az életfontosságú szervek működését, amely az ember energetikai állapotának esetleges diszharmóniáját jelzi.

Ha testedet, mint energiarendszert megérted, megtanulhatsz olyan készségeket, amelyekkel fenntarthatod energiáid élénk és harmonikus áramlását, ami elősegíti a jó egészséget. Ez jó hír. A rossz hír pedig az, hogy a modern élet minden nap olyan körülményeket teremt, amelyek elapasztják energiáidat, és kibillentik egyensúlyukból. Jelen világunkban sok dolog hozzájárul ehhez a széteséshez. Állandó sugárzások, elektromágneses mezők, gyógyszerek, növényvédőszerek az ételeinkben – ezek mind megzavarják energiarendszerünket. Számos ilyen zavaró tényező – karöltve a stresszel, amellyel rendszeresen találkozunk, és azzal a gyors tempóval, ahogyan az életünket éljük – járhat azzal a hatással, hogy egy illető energiamezeje végül felbomlik.

Sokat tehetünk azonban annak érdekében, hogy megszüntessük a zavarokat. Honnan tudhatjuk, hogy energiáink egészséges, természetes irányban haladnak-e? Ha fantasztikusan érezzük magunkat, akkor a válasz igen, ha nem így érezzük magunkat, akkor nem.

Ha energiáink természetesen áramlanak, akkor az olyan tevékenységek, mint a séta vagy futás felélénkítenek, megerősítenek. Az egyik legelső dolog, ami akkor történik, ha rendkívül fáradtnak vagy betegnek érzed magad, hogy a rendes körülmények között energetizáló hatású tevékenységek kezdenek kimeríteni. Testünk lassításra kényszerít, hogy ismét egyensúlyba tudjon kerülni, ki tudja bocsátani a méreganyagokat, és regenerálódjon az alvás energiaerősítő művelete során. Ha rendszeresen figyelmen kívül hagyjuk szervezetünk lassítás iránti igényét, végül testünk fogja meghozni helyettünk a döntést.

Mégis olyan világban élünk, melyet az óra és a naptár irányít, nem pedig a test, bolygó és ég természetes ritmusa. Mit tegyünk?

A következő egyszerű technikák mindenkinek hasznára válhatnak, aki abban a stresszt kiváltó, szennyezett, természetidegen, energiát összekuszáló környezetben él, amely átelektronizált világunkat jellemzi. Ezek a napi 20perces gyakorlatok pozitív szokásokat építenek be energiamezőnkbe. A technikák egyszerűek, mégis hatásosak, hatásuk pedig összeadódik.

Hatások
    Szív- és érrendszeri problémák ellen
    Magas vérnyomás ellen
    2-es típusú cukorbetegségre (meridiánprobléma)
    Ízületi problémák ellen
    SM betegeket jól gyógyítjaAz ENERGETIZÁLÓ GYAKORLATSOROZATOK tanfolyam

Ára: 7.000,-Ft

Helyszín: TUDATALATTI Egészség Stúdió
(Szombathely, Rákóczi F.u. 68.)

Várható időpontja 2012. májusa

Jelentkezés: 30/377-0349 vagy info@mianaturbolt.hu vagy Mia Feng Shui és Natúrbolt (Szombathely, Rákóczi F.u. 68.)