» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
 1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
 2. Paleolit sütemények
 3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
 4. Egészséges nassolni valók
 5. Ételízesítők
 6. Fűszerek, fűszerkeverékek
 7. Gabonafélék
 8. Gluténmentes, diabetikus termékek
 9. Himalája só, holt tengeri só
 10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
 11. Hüvelyesek
 12. Lisztek, darák
 13. Magvak
 14. Mézek, lekvárok, virágpor
 15. Olaj, ecet, margarin, zsír
 16. Pékáru
 17. Sütési kiegészítők
 18. Tej- tojásmentes termékek
 19. Tejtermék, tejpotló termékek
 20. Tészták
 21. Egészséges Italok
 22. Gyógynövények, gyógyteák
 23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
 24. Étrendkiegészítők
 25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
 26. Öko-háztartás
 27. Öko higiénia papírtermékek
 28. Csírák, csíratálak
 29. Búzafű,Búzafűprés, malom
 30. Baba-mama
 31. Lúgosítás
 32. Rágógumi
 33. Gyógykrémek
 34. Ajándéktárgyak
 35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 726.464 fő
mai látogatók: 412 fő
online látogatók: 27 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Földsugárzás mérés

A radiesztézia ősrégi, tapasztalatokon alapuló tudomány.
Különböző történeti utalásokból kitűnik, hogy a vesszőt és az ingát az emberiség már sok ezer évvel ezelőtt ismerte. Vizet, kőzetet, érceket, aranyat és más fémeket egyaránt kutattak vele. A fáraók korában az egyiptomi papok titkos tudásához tartozott a radiesztézia, amit a piramisok építésénél használtak. Ezekben az igen távoli időkben a vesszőt és az ingát csak beavatott mágusok, sámánok és papok használták. Bizonyság erre az, hogy a régi templomok különleges energetikai pontokra épültek, rendszerint a régi kultikus helyekkel egyezően.

A vízkutatásnál, kút helyének keresésénél ma is általánosan használt a pálcás mérés. A ma emberének egyre nagyobb szüksége lesz a radiesztéziára. A földsugárzások erősödnek, immunrendszerünk pedig egyre gyengébb, ezért a sugárzások egyre erősebben hatnak szervezetünkre. Sok műtét és betegség elkerülhető lenne, ha az emberek energetikai rendszerét rendszeresen ellenőriznék. Az energetikailag ép ember számára egy fertőzés sokkal kisebb gondot okoz, mint annak, aki energetikailag már leromlott.

Mi a radiesztézia?
A radiesztézia sugárzásérzékelést, észlelést jelent, mely a szerves élőlények képessége. Csalány Ferenc okleveles gépészmérnök írta 1932-ben: „… A hatodik érzéket képviseli, amely az állatoknál csorbítatlanul fennáll, az ember részéről pedig a szellem, a gondolat, észbeli tehetség győzelme az anyag fölött. Alapja a koncentrált gondolkodás, amelyet állandóan gyakorolni kell…” Ez a megfogalmazás ma is helytálló.
A radiesztéta nem csak megfigyel, de tudatosan ráhangolódva a külső ingerekre, megtanítja az idegrendszerét, szervezetét, hogy úgy reagáljon ezekre az ingerekre, hogy a pálca a kezében elmozduljon.
Nem a vessző vagy az inga, hanem maga az ember az igazi, a legösszetettebb, a legérzékenyebb „műszer”, amelyet a természet megalkotott.
Mérőeszközök

A műszer tehát maga az ember, a pálca csak mutató eszköz. Minél nagyobb a pálca tömege, annál energiaigényesebb. A pálcák, vesszők alakja és anyaga voltaképpen közömbös, mert az érzékelő maga az ember. A legrégebben használt kétkezes vesszők valamilyen vízkedvelő fáról, bokorról levágott villa alakú ágak voltak. Mesterséges vesszők: acél, kemény vörösréz, sárgaréz, de lehet készíttetni ezüstből és aranyból is.
Elnevezésük változatos: lengyel pálca, rezonátor, L-antenna, biotenzor, bioindikátor, varázsvessző.
Hogyan mérünk?
A mérés az emberi agy egy adottságán alapul, ez pedig az emberi agy szelektivitása. Az érzékelés agyi energiák koncentrációjával történik. Az emberi agy szelektivitása jelenleg utolérhetetlen. Programozható!! Megtanítható új ismeretekre, pl. a különféle érzetek elkülönítésére, felismerésére.
A tanulási időszak után, tudatos rákoncentrálással a nem látható sugárzásokat, frekvencia-tartományokat érzékelni, behatárolni és mérni tudjuk.
 
Mi is az a földsugárzás?
Köztudott, hogy az égitestek, köztük a Föld is, sugárzásokat bocsátanak ki magukból. Ezek a sugárzások hatással vannak a Földön élő szervezetekre, életfunkciójukra, viselkedésükre. A Föld belsejéből a földfelszín, majd a kozmosz felé irányuló sugárzások a földsugárzások, melyek az életműködéseket alapvetően befolyásoló külső ritmizáló jelek.
A kozmosz és a Föld közötti térhullámok, energiák a Föld vetődései, törésvonalai, vízerei és érctelepei fölött általában koncentrálódnak, fölerősödnek, fölgerjednek. Időjárásfüggők: évszak, napszak, hőmérséklet, páratartalom, a bolygók egymáshoz ill. a Földhöz való viszonya erősen befolyásolják. Ezek nélkül a kozmikus és földsugárzások nélkül nem lenne élet a Földön. Tehát nem kell tőlük félni, azonban túlzott hatásuk, koncentrált jelenlétük szerepet játszhat az egészségi állapot alakulásában, mint egyik megbetegítő faktor.

A földsugárzási frekvenciák az emberi szervezet működési tartományában vannak. Az ingersávban lévő terhelésre a szervezet reagál. A fölsugárzások megzavarják az egyes szervek, szervrendszerek információ áramlását.
A különféle sugárzások lenyomatát az aurán mérni, érzékelni lehet.
 
Földsugárzások fajtái
-  Hartmann sugárzás (A Föld mágneses kisugárzása, amely a Föld pozitív és negatív mágneses erőterének találkozási pontjain jön létre, és térrácsrendszert alkot.)
-  Curry sugárzás (A poláris mezőzónák találkozási helyénél jön létre, mely 3,5m-es élhosszúságú, szabályos négyzet alakú poláris mezősáv.)
-  Vízérsugárzás (Vízérnek nevezzük a vízzáró rétegek között áramló, szivárgó vizet. A vízerek azért veszélyesek az emberre, mert sugárzási frekvenciatartományuk az ember szerveinek működési frekvenciatartományába esnek.)
- Geológiai törésvonal sugárzások (A geológiai törésvonalak mentén megjelenő sugárzásokat nevezzük röviden törésvonal sugárzásnak. Ezek a földkéreg mozgása, a rétegek eltolódása, fagyás, olvadás, belső feszültség, valamint vetődések révén jönnek létre.)
- LEJ vonal (Ezeket a sugárzásokat a keleti népek az élő bolygónk idegáramainak is nevezik.)
-Szent György vonal (A Föld-idegáramok, a Földet behálózó, négyzetrács alapú, térhálós szerkezetű földsugárzások bonyolult rendszeréből állnak.)

Földsugárzások hatásai és a védekezés lehetőségei
A földsugárzások hatását mindenki saját magán is megfigyelheti, amelyek megnyilvánulásai: állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság, fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, emésztőrendszer zavarai, torokgyulladás, gerincbetegségek, általában nem múló krónikus panaszok.
A földsugárzás hatására az egészséges ember megbetegedhet, a beteg ember pedig nem tud meggyógyulni addig, amíg veszélyeztetett helyen tartózkodik.
A radiesztéta a kiváltó ok megszüntetésével segíti elő a gyógyulást. Védekezésül a káros sugárzástól mentes helyet jelöl ki. A szakirodalomból ismert eszközök (rézgyűrű, fólia, tükör, árnyékolók) csak átmeneti segítséget nyújthatnak.