» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
 1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
 2. Paleolit sütemények
 3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
 4. Egészséges nassolni valók
 5. Ételízesítők
 6. Fűszerek, fűszerkeverékek
 7. Gabonafélék
 8. Gluténmentes, diabetikus termékek
 9. Himalája só, holt tengeri só
 10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
 11. Hüvelyesek
 12. Lisztek, darák
 13. Magvak
 14. Mézek, lekvárok, virágpor
 15. Olaj, ecet, margarin, zsír
 16. Pékáru
 17. Sütési kiegészítők
 18. Tej- tojásmentes termékek
 19. Tejtermék, tejpotló termékek
 20. Tészták
 21. Egészséges Italok
 22. Gyógynövények, gyógyteák
 23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
 24. Étrendkiegészítők
 25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
 26. Öko-háztartás
  1. Folttisztitás
  2. Mosódió
  3. Öblités
 27. Öko higiénia papírtermékek
 28. Csírák, csíratálak
 29. Búzafű,Búzafűprés, malom
 30. Baba-mama
 31. Lúgosítás
 32. Rágógumi
 33. Gyógykrémek
 34. Ajándéktárgyak
 35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 724.897 fő
mai látogatók: 543 fő
online látogatók: 31 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Folttisztitás

AlmaWin narancsolaj tisztítószer koncentrátum Ár: 3.100,- Ft 
Kiszerelés: 500ml

Jellemzők: Sokoldalúság és rendkívüli hatás - narancs és citrus illóolajokkal. A narancsolajas tisztítókoncentrátum univerzális szer minden tisztítási feladathoz. Hígítástól függően háztartási mindent-tisztítóként, folteltávolítóként és oldószerként hat.A rendkívüli tisztítóerő a citrom-citrus-terpénnek (a narancshéjból származó illóolaj egyik összetevője) cukortenzidekkel (burgonya, kukorica vagy cukornád illetve répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) történő kombinációjának köszönhető. Alkohol és növényi kivonatok (macskagyökérből, komló- és kamillavirágból, citromfűlevelekből és dióhéjból) fokozzák eltarthatóságát.Ez a természetes citrustisztító magától értetődően nagyon jól bomlik le biológiailag.Egy szempillantás alatt tisztít és zsírtalanít. Eltávolítja a ruházaton, szőnyegpadlón és ülőgarnitúrán lévő foltokat, rágógumi és festékfoltokat, elgyantásodott zsírokat, cipőnyomokat a padlóról, töltő- és golyóstoll okozta foltokat, lakk- és olajfestékeket, ragasztószer maradékokat, körömlakkot, gépolajat és -zsírt, viasz- és pecsétmaradékokat és még sok mást. Megszünteti a fürdőben, a WC-ben és a szemeteskukában a kellemetlen szagokat. Koncentráltan és hígítva is használható.FONTOS, hogy tudd:Rejtett helyeken célszerű próbatisztítást végezni, mert bizonyos felületeket kikezdhet. Ezért különösen lakkozott, érzékeny és műanyagfelületeken, valamint gumialkatrészeken végezz próbatisztítást! A textíliák színtartósságát és az anyag reagálását rejtett részeken javasolt kipróbálni és foltkezelés után kimosni.
Gyártó: AlmaWin»
 

Ecover narancsolaj tisztítószer koncentrátum Ár: 2.900,- Ft 
Kiszerelés: 500ml

Jellemzők: Terpén alapú (elsősorban narancsolajból álló), természetes tisztítószer, mellyel hatékonyan tisztítható a bútorok, padlózatok felülete. Portaszító hatású, kellemes, valódi narancsos-citrusos illatot hagy maga után.Erős, makacs szennyeződésekre (tinta, kátrány ragasztó) a legtöbb felületen használható.Miért zöld Nem tartalmaz klórozott és halogenizált oldószert, ásványi savakat vagy kőolaj alapú felületaktív anyagot Növényi alapú felületaktív anyagokat tartalmaz A nem ásványi alapanyagok 100%-osan biológiailag lebomlóak az OCDE/OECD 301F teszt alapján Elősorban megújuló alapanyagok felhasználásával készült Nem tartalmaz rákkeltő anyagokat
Gyártó: Ecover»
 

Folttisztító só mosódióhoz Ár: 950,- Ft 
Kiszerelés: 200g

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Öko Erő»
 

Marhaepe folttisztító gyorsstift Ár: 1.290,- Ft 
Kiszerelés: 45g

Jellemzők: Régi, jól bevált, hatékony és kiadós folttisztító a marhaepekivonat. Eltávolítja a gyümölcs-, vér-, zsír-, tinta- stb. foltokat akár az élénk színű szövetekből is (de gyapjúhoz és nem színtartó textíliához NEM javasolják).Felhasználási javaslat: Az epeszappant mi főként étel, gyümölcs és fűfoltokra, ingek nyakának és fehér pamutharisnyák talpának mosás előtti átdörzsölésére szoktuk használni. Könnyű vele dolgozni, csak jól be kell dörzsölni a megnedvesített foltot, egy kicsit hatni hagyni és vagy kiöblíteni, vagy egyszerűen berakni a ruhát mosógépbe. FONTOS, hogy tudd:Ennek a folttisztítónak NINCS se marha, se epeszaga, és az állaga sem emlékeztet erre az összetevőre!Az epeszappan igen erős, hatékony folttisztító, ezért különösen fontos, hogy ismerd, vagy kipróbáld az anyag színtartóságát, nehogy a folttal együtt a ruha színe is kijöjjön azon a darabon.Megkérdeztük a gyártót, hogy hogyan "szedik ki" a marhából az epét. Azt válaszolták, hogy a marhaepét kizárólag a vágóhídra küldött, emberi fogyasztásra szánt - állatorvosi engedéllyel és felügyelettel tartott - állatokból nyerik ki, azután porrá őrlik és így használják fel a folttisztítókban. Csak az epéért SOSEM vágnak állatot.