» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
  1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
  2. Paleolit sütemények
  3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
  4. Egészséges nassolni valók
  5. Ételízesítők
  6. Fűszerek, fűszerkeverékek
  7. Gabonafélék
  8. Gluténmentes, diabetikus termékek
  9. Himalája só, holt tengeri só
  10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
  11. Hüvelyesek
  12. Lisztek, darák
  13. Magvak
  14. Mézek, lekvárok, virágpor
  15. Olaj, ecet, margarin, zsír
  16. Pékáru
  17. Sütési kiegészítők
  18. Tej- tojásmentes termékek
  19. Tejtermék, tejpotló termékek
  20. Tészták
  21. Egészséges Italok
  22. Gyógynövények, gyógyteák
  23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
  24. Étrendkiegészítők
  25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
  26. Öko-háztartás
  27. Öko higiénia papírtermékek
  28. Csírák, csíratálak
  29. Búzafű,Búzafűprés, malom
  30. Baba-mama
  31. Lúgosítás
  32. Rágógumi
  33. Gyógykrémek
  34. Ajándéktárgyak
  35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 678.199 fő
mai látogatók: 482 fő
online látogatók: 51 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Cukor és cukorhelyettesítő termékek

oldalak száma: 3
«« ... « 1 2 3 » ... »»
sorrend: termék / oldal:


Agavé szirup bio Ár: 1.300,- Ft 
Kiszerelés: 300g

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Alfik»
 

Bio barna nádcukor Ár: 840,- Ft 
Kiszerelés: 500g

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Biopont»
 

Bio nádcukor Ár: 550,- Ft 
Kiszerelés: 500g

Jellemzők: BIO NÁDCUKOR A nádcukor mikro- és makroelem-tartalma bizonyítottan magasabb a hagyományos kristálycukorhoz képest. Az előállítás során a tisztított cukorszirupot főzik és kristályosítják, mely során benne maradnak a cukornád íz- és illatanyagai. A biotermesztésből származó világos nádcukorral kiválóan helyettesíthetjük a fehér répacukrot. Energia kJ/kcal /100g: 1654/394; Zsír g/100g: 0; Szénhidrát g/100g: 98,5
Gyártó: Biopont»
 

Gyümölcscukor /natura/ Ár: 290,- Ft 
Kiszerelés: 250g

Jellemzők: Gyümölcscukor (fruktóz) A FRUKTÓZ természetes cukor. Átlagos tápérték 100 gramm termékben:Energia: 1674 g (400 kcal) fehérje: 0 g szénhidrát 99.5 g zsír 0 g A fruktózt növényekből - például articsókából, gabonából lehet nyerni. CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK figyelembe véve az engedélyezett szénhidrátmennyiséget.
Gyártó: Dénes Ottó E.C.»
 

Gyümölcscukor /natura/ Ár: 520,- Ft 
Kiszerelés: 500g

Jellemzők: Gyümölcscukor (fruktóz) A FRUKTÓZ természetes cukor. Átlagos tápérték 100 gramm termékben:Energia: 1674 g (400 kcal) fehérje: 0 g szénhidrát 99.5 g zsír 0 g A fruktózt növényekből - például articsókából, gabonából lehet nyerni. CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK figyelembe véve az engedélyezett szénhidrátmennyiséget.
Gyártó: Dénes Ottó E.C.»
 

Gyümölcscukor /natura/ Ár: 980,- Ft 
Kiszerelés: 1000g

Jellemzők: Gyümölcscukor (fruktóz) A FRUKTÓZ természetes cukor. Átlagos tápérték 100 gramm termékben:Energia: 1674 g (400 kcal) fehérje: 0 g szénhidrát 99.5 g zsír 0 g A fruktózt növényekből - például articsókából, gabonából lehet nyerni. CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK figyelembe véve az engedélyezett szénhidrátmennyiséget.
Gyártó: Dénes Ottó E.C.»
 

Juharszirup A Ár: 2.470,- Ft 
Kiszerelés: 250 ml

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Biorganik»
 

Kanadai Juharszirup sütéshez Ár: 4.190,- Ft 
Kiszerelés: 500 ml

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Alfik»
 

Kókuszvirág cukor 500g Ár: 1.390,- Ft 
Kiszerelés:

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Alfik»
 

Mauritius nádcukor Ár: 580,- Ft 
Kiszerelés: 500g

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Alfik»
 

Nyírfacukor Ár: 1.890,- Ft 
Kiszerelés: 500g original

Jellemzők: nincs bővebb tájékoztató ehhez a termékhez
Gyártó: Alfik»
 

Nyírfacukor Ár: 3.590,- Ft 
Kiszerelés: 1000g original

Jellemzők: A Nyírfacukor ugyanúgy néz ki és ugyanúgy használható, mint a hagyományos kristálycukor, ugyanakkor mintegy 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz. Számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatása van: nem hizlal, nem savasítja a szervezetet, nem táplálja a baktériumokat, gombákat, segíti az emésztést, nem rontja a fogakat, nem szükséges inzulin a lebontásához, cukorbetegek, fogyókúrázók, terhességi diabéteszben, csontritkulásban szenvedők, valamint fogszuvasodással küzdő gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.
Glikémiás indexe rendkívül alacsony, a hagyományos kristálycukor 68-as értékéhez képest mindösszesen 7
I. Diabéteszesek figyelmébe: Glikémiás index: 7. Alacsonyan tartja és stabilizálja a vércukorszintet. Csökkentheti a test inzulinszükségletét
II. Testsúly kontroll, súlycsökkentés nyírfacukorral: 40%-kal kevesebb kalória, 75%-kal kevesebb szénhidrát, mint a finomított cukorban. Étvágycsökkentő, késlelteti az éhségérzetet. Elősegíti az emésztési folyamatokat. Kismamák és anyukák fokozott figyelmébe! A terhesség során fellépő vércukor ingadozást jól stabilizálja
III. Nyírfacukorral a fogszuvasodás ellen: A szájban lévő baktériumok a nyírfacukrot nem tudják lebontani, így nem termelődik sav a bontási folyamatban. Míg a hagyományos cukor kedvező táptalajt biztosít a baktériumoknak, a nyírfacukor hatásmechanizmusa pontosan az ellenkezője. Akár lefekvés előtt is lehet fogyasztani. Csökkenti a lepedékképződést. Segíti az ásványok visszaépülését a fogzománcba. Gátolja a szuvasodást a már kikezdett fogzománcon is. Lassítja a fogkőképződést. Az anyukák nyírfacukor használata késlelteti és csökkenti a baktériumok átvitelét a gyermekekre.
A nyírfacukor felhasználása: A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék¬ és utóíze nincs.
A nyírfacukrot ajánljuk hideg-meleg ételek, italok készítésénél, receptjeink bármi fajta megváltoztatása nélkül.
Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére.
Jegyezzük azonban meg, hogy antibakteriális hatásánál fogva nem nyújt táptalajt a gombaféléknek, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, mint például kelt tészták készítésére.
Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási időszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. Az emésztést gyorsító hatása miatt nagy adagban fogyasztva hasmenést okozhat. A hashajtó hatás küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g.
A nyírfacukor korlátlan mennyiségben is biztonságosan fogyasztható, káros mellékhatása nincs. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható.
Gyártó: Alfik»
 



oldalak száma: 3
«« ... « 1 2 3 » ... »»
sorrend: termék / oldal: