» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
  1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
  2. Paleolit sütemények
  3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
  4. Egészséges nassolni valók
  5. Ételízesítők
  6. Fűszerek, fűszerkeverékek
  7. Gabonafélék
  8. Gluténmentes, diabetikus termékek
  9. Himalája só, holt tengeri só
  10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
  11. Hüvelyesek
  12. Lisztek, darák
  13. Magvak
  14. Mézek, lekvárok, virágpor
  15. Olaj, ecet, margarin, zsír
  16. Pékáru
  17. Sütési kiegészítők
  18. Tej- tojásmentes termékek
  19. Tejtermék, tejpotló termékek
  20. Tészták
  21. Egészséges Italok
  22. Gyógynövények, gyógyteák
  23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
  24. Étrendkiegészítők
  25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
  26. Öko-háztartás
  27. Öko higiénia papírtermékek
  28. Csírák, csíratálak
  29. Búzafű,Búzafűprés, malom
  30. Baba-mama
  31. Lúgosítás
  32. Rágógumi
  33. Gyógykrémek
  34. Ajándéktárgyak
  35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 646.098 fő
mai látogatók: 506 fő
online látogatók: 13 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Hüvelyesek

Bio adzuki bab Ár: 890,- Ft 
Kiszerelés:

Jellemzők: Összetevők: *bio adzuki bab*= Ellenőrzött Ökológiai GazdálkodásbólKis szemű, vörös színű babfajta. Jellegzetes ízű, könnyen emészthető. Rendkívül népszerű egész Kelet-Ázsiában és a Himalája vidékén. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1378 KJ / 329 kcal ;Fehérje: 19,9g;Szénhidrát: 50,2g;Zsír: 0,5g. Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium. Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, E. Jó tudni: csíráztatásra alkalmas.
Gyártó: Alfik»
 

Bio Barna lencse 500g Ár: 990,- Ft 
Kiszerelés:

Jellemzők: Összetevők: *barnalencse= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is. A lencse fontos szerepet játszott a néphitben és a népi gyógyászatban is, alkalmazása e téren nagy múltra vezethető vissza. Az újévet még ma is lencsés étellel köszöntjük, mert a babona úgy tartja, hogy aki lencsét eszik, annak az új esztendőben sok pénze lesz.Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1477 KJ, 353 kcal;Fehérje: 25,8g;Szénhidrát: 29,58g;Zsír: 1,06g.Ásványi anyagok: kálium, kálcium, vas, foszfor, magnézium, nátrium.Vitamin: B1, B2, B6.Felhasználása: hazánkban többnyire főzelékként, illetve levesként ismert, de egyaránt fogyasztható köretként, illetve különféle fogások részeként.Elkészítése: Bármilyen formában is készítjük el, ügyelni kell arra, hogy többször váltott, bő vízben mossuk. Célszerű a főzést megelőző este vízbe áztatni. Részletes adatok a csírákról és csíráztatásról:  csíratáblázat  Szállítási idő: 2-7 nap
Gyártó: Biorganik»
 

Csicseriborsó Ár: 540,- Ft 
Kiszerelés: 400g

Jellemzők: A csicseriborsó jelentős élelmi-rosttartalma miatt alkalmas a székrekedés megelőzésére vagy kezelésére. Elkészítési javaslat: 13 órai áztatás után fűszeres vízben kb. 60 perc alatt puhára főzzük. Ajánljuk salátákba, levesbetétnek, fasírtalapnak vagy pástétomnak
Gyártó: Vegabond»
 

Csicseriborsó /natura/ Ár: 285,- Ft 
Kiszerelés: 250g

Jellemzők: Csicseriborsó A csicseriborsó (Cicer aretinum) magas fehérje és keményítőtartalmú növény. Régebben sok éhezőt mentett meg az éhhaláltól. Ma is kedvelt étel a Földközi-tenger környéki országokban, például a Közel-Keleten, Sziciliában, stb. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. Készülhet belőle leves, főzelék, szendvicskrém, hagyományos mediterrán "humusz-krém", töltelék... stb. Célszerü előző éjszaka beáztatni, hogy a főzési idő lerövidüljön. A babhoz, lencséhez hasonlóan készíthető el. 1 csésze csicseriborsó 4 csésze vízben főzve. Az áztatólevet kiönteni!
Gyártó: Dénes Ottó E.C.»
 

Csicseriborsó /natura/ Ár: 460,- Ft 
Kiszerelés: 500g

Jellemzők: Csicseriborsó A csicseriborsó (Cicer aretinum) magas fehérje és keményítőtartalmú növény. Régebben sok éhezőt mentett meg az éhhaláltól. Ma is kedvelt étel a Földközi-tenger környéki országokban, például a Közel-Keleten, Sziciliában, stb. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz. Készülhet belőle leves, főzelék, szendvicskrém, hagyományos mediterrán "humusz-krém", töltelék... stb. Célszerü előző éjszaka beáztatni, hogy a főzési idő lerövidüljön. A babhoz, lencséhez hasonlóan készíthető el. 1 csésze csicseriborsó 4 csésze vízben főzve. Az áztatólevet kiönteni!
Gyártó: Dénes Ottó E.C.»
 

Vörös lencse Ár: 350,- Ft 
Kiszerelés: 250g

Jellemzők: Elkészítési javaslat: Felhasználás előtt mossuk meg alaposan és távolítsuk el a sérült szemeket, valamint a szennyeződéseket. A többi szárazhüvelyessel ellentétben nem szükséges éjszakára hideg vízben áztatni, valamint a főzési ideje is lényegesen rövidebb, körülbelül 10-20 perc, amely alatt pürés állagú lesz.
Gyártó: Vegabond»
 

Vörös lencse Ár: 650,- Ft 
Kiszerelés: 500g

Jellemzők: Elkészítési javaslat: Felhasználás előtt mossuk meg alaposan és távolítsuk el a sérült szemeket, valamint a szennyeződéseket. A többi szárazhüvelyessel ellentétben nem szükséges éjszakára hideg vízben áztatni, valamint a főzési ideje is lényegesen rövidebb, körülbelül 10-20 perc, amely alatt pürés állagú lesz.
Gyártó: Vegabond»
 

Vörös lencse /natura/ Ár: 320,- Ft 
Kiszerelés: 250g

Jellemzők: Vöröslencse. A maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. Péppé fő.A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten alapvető élelmiszer, gyakran rizzsel együtt fogyasztják. A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni.
Gyártó: Dénes Ottó E.C.»
 

Vörös lencse /natura/ Ár: 560,- Ft 
Kiszerelés: 500g

Jellemzők: Vöröslencse. A maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. Péppé fő.A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten alapvető élelmiszer, gyakran rizzsel együtt fogyasztják. A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni.
Gyártó: Dénes Ottó E.C.»