» | |
A kosár tartalma: tétel, a fizetendő összeg: ,- Ft  
Termékeink
  1. PALEOLIT TÁPLÁLKOZÁS
  2. Paleolit sütemények
  3. Cukor és cukorhelyettesítő termékek
  4. Egészséges nassolni valók
  5. Ételízesítők
  6. Fűszerek, fűszerkeverékek
  7. Gabonafélék
  8. Gluténmentes, diabetikus termékek
  9. Himalája só, holt tengeri só
  10. Húspótlok, szendvics krémek, zakuszkák
  11. Hüvelyesek
  12. Lisztek, darák
  13. Magvak
  14. Mézek, lekvárok, virágpor
  15. Olaj, ecet, margarin, zsír
  16. Pékáru
  17. Sütési kiegészítők
  18. Tej- tojásmentes termékek
  19. Tejtermék, tejpotló termékek
  20. Tészták
  21. Egészséges Italok
    1. Alkohol tartalmú italok:Bio Bor,Pálinka
    2. Gyümölcslevek
    3. Különleges italok
    4. Lúgos vizek,vizek
    5. Szója-, Rizs-,Kókusztej,Zabital Italporok
    6. Szörpök
    7. Teák
    8. Zöldséglevek
  22. Gyógynövények, gyógyteák
  23. Szépségápolás-gyógy és naturkozmetikumok
  24. Étrendkiegészítők
  25. Aromaterápia, illatosítók, füstölők
  26. Öko-háztartás
  27. Öko higiénia papírtermékek
  28. Csírák, csíratálak
  29. Búzafű,Búzafűprés, malom
  30. Baba-mama
  31. Lúgosítás
  32. Rágógumi
  33. Gyógykrémek
  34. Ajándéktárgyak
  35. Fogyókúra
Hírlevél


 

* Leiratkozáshoz adja meg az e-mail címét.

Termékajánló
Statisztika
összes látogató: 644.417 fő
mai látogatók: 489 fő
online látogatók: 41 fő
 
termékek: 1.308 db
kategóriák: 175 db
gyártók: 128 db


Gyümölcslevek

oldalak száma: 2
«« ... « 1 2 » ... »»
sorrend: termék / oldal:


Almalé Ár: 1.690,- Ft 
Kiszerelés: 5000ml

Jellemzők: 100%-os direkt préselésű natúr almalé. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert, vizet. Direkt préselése révén tartalmazza azokat a polifenolokat, amiket a szűrt almalevek nem.
Gyártó: Kis-Almás Bt.»
 

Bio alma-mangó gyümölcslé Ár: 1.480,- Ft 
Kiszerelés: 750ml

Jellemzők: BIO ALMA-MANGÓ GYÜMÖLCSLÉ A mango fenséges aromája és az örökké népszerű alma kellemes íze találkozik ebben az italban. Kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó aromás mangófajtákat tartalmaz. Próbálja ki répalével keverve is! Energia kJ/kcal /100g: 219/52; Fehérje g/100g: <0,3; Zsír g/100g: 0,2; Szénhidrát g/100g: 11,6; Élelmi rost g/100g: <1;
Gyártó: Biopont»
 

Bio Almalé Ár: 1.990,- Ft 
Kiszerelés: 5l

Jellemzők: 100%-os rostos almalé- frissen préselt, pasztőrözött termék
A natúr almalé odaadó gondoskodással ápolt magyar almáskert fáin érlelődött, kézzel szedett minőségi almából készül. A gazda minden évben különböző fajtájú almák ízének és zamatának megfelelő összepárosításával harmonikus ízű nedűt varázsol a dobozba. A gyümölcslé a speciális gyártási technológiája révén őrzi meg az alma természetes ízét, értékes vitaminjait, nyomelemeit és az ásványi anyagokat.Összetevők: 100% almalé
Napfénytől védett, hűvös helyen tárolandó!
Felbontás előtt rázza fel, és felbontás után hűtve tárolja, tartsa hűvös helyen és három héten belül fogyassza el, mert tartósítószert nem tartalmazz.
Gyártó: Kis-Almás Bt.»
 

Bio ananászlé steinberg Ár: 1.550,- Ft 
Kiszerelés: 750ml

Jellemzők: BIO ANANÁSZLÉ A Bio ananászlé az egyik legfinomabb és legegészségesebb egzotikus gyümölcsből készül, amelyet Indiában, vegyszermentes körülmények között termesztenek és szüret után azonnal feldolgoznak. Ajánljuk magában, vagy koktélok, turmixok készítéséhez
Gyártó: Biopont»
 

Bio családi gyümölcs- és zöldséglé Ár: 1.430,- Ft 
Kiszerelés: 750ml

Jellemzők: BIO CSALÁDI GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGLÉ Gondosan válogatott gyümölcsökből, zsenge répából és a "homok aranyának" nevezett homoktövisből, egyedi receptúra alapján készül. A levek egymással is kombinálhatók, pl: nagyon finom a narancs és a répa. A család kedvenc itala: a gyümölcs-koktélt különösen ajánljuk a kisgyermekektől az idős korosztályig a család minden tagjának, hiszen az étkezések kiegészítőjeként számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaz.
Gyártó: Biopont»
 

Bio feketeáfonyalé steinberg Ár: 3.010,- Ft 
Kiszerelés: 1000ml

Jellemzők: BIO FEKETE ÁFONYA GYÜMÖLCSLÉ A gyümölcs fő hatóanyaga a mirtilin (antocián) néven ismert flavonoid, mely kitűnő antioxidáns. Az antoxidáns legfőbb jelentősége a mai gyógyászatban, hogy a szabadgyökök néven ismert molekulák által károsodott sejtek regenerálódhatnak. Természetesen a fekete áfonya gyümölcsből készült kivonatok más egyéb betegségek kezelésére is kivallóan alkalmas. A fekete áfonyáról azt tartják, hogy a kollagént is erősíti, azt a fehérjét, amely az egészséges kötőszövet fő alapanyaga. Ebből az okból kifolyólag felvetették azt a lehetőséget is, hogy a fekete áfonya rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni a szemnyomás fokozódásával járó zöld hályog (glaukoma) kialakulását. A fekete áfonya elsősorban a szem ideghártyájára fejti ki jó hatását, ezzel is segítve a szem fényérzékenységét, ezért is használták és használják ma is a farkasvakság és az erős fény okozta látászavarok kezelésére is. Jótékony hatását a hajszálerekben (kapillárisok) fejti ki, elősegítve a szem vérellátását (hajszálértágító hatása következtében). Kivallóan alkalmazható idős korban előforduló látáscsökkentő betegségeknél, ilyen a makula-degeneráció (sárgafolt-elfajulás), szürke hályog (szemlencse elhomályosulása). A szemproblémákon kívül köszönhetően az áfonyában található antocianidok egyéb vérkeringési problémák leküzdésében is segíthet azzal, hogy javítja a különböző hajszálerekben a keringést, így főként a végtagi keringést illetve segít a különböző véraláfutások felszívódási folyamatában. (trombózisok és diabétesz keringési zavarok). Jótékony hatással van a különféle visszér és aranyér problémák kezelésében és megelőzésében. Terhes nők is fogyaszthatják, akiknél a terhesség alatt a felsorolt problémák iránti hajlam is sok esetben kialakulhat. Bizonyított, hogy jótékony hatása az agyi hajszálerek keringésének javításában is, ezért rendszeres fogyasztása javíthatja az időskori memóriazavarokat, segíthet megelőzni vagy csökkenteni az időskori demenciát. Egyéb jótékony hatását kifejti az emésztési zavarok kezelésében is, ilyen lehet a gyomorhurut, bélhurut és vérhas. Cukorbetegek fogyaszthatják, így számukra is elérhetőek a jótékony hatásai mind a szemproblémák megelőzésében, illetve különböző emésztési problémák leküzdésében.
Gyártó: Alfik»
 

Bio feketeáfonyalé+bio feketeszeder vagy bio gránátalmalé Ár: 1.400,- Ft 
Kiszerelés:

Jellemzők: Leírás megtalálható magánál  a terméknél!
Gyártó: Alfik»
 

Bio gránátalmalé BAUER Ár: 1.550,- Ft 
Kiszerelés: 1000ml

Jellemzők: BIO GRÁNÁTALMALÉ A gránátalma (Punica granatum) mediterrán vidéken őshonos gyümölcs. Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. Ám a modern orvostudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely mind a szív és érrendszeri betegségek, mind a rák megelőzésében és gyógyításában szerepet kap. Az ókor embere nagy becsben tartotta a gránátalmát, erről árulkodnak ókori feltárt sírok, melyeken díszítőelemként használták. Említést tesznek róla a Bibliában is, nemcsak tápértéke, hanem szépsége okán is. Néhány évvel ezelőtt figyeltek fel a gránátalma antioxidáns hatására, mikor egy kutatócsoport kimutatta a gyümölcs hatékonyságát az érelmeszesedés (atherosclerosis) kezelésében. Egy teszt kimutatta, hogy a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának. A gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros koleszterin) szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben. A már kialakult szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontroll csoporthoz képest. Igy a gránátalmakivonat fogyasztása már két hét alatt jelentős mértékben csökkentette a systolés vérnyomást magas vérnyomású páciensek körében, és egy év alatt átlagosan 35%-kal csökkentette a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát. A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását egereken. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák , illetve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek. A gránátalma az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása. Donald Yance, a táplálkozás-tudomány szakértője a Herbal Medicine, Gyógyulás és Rák című könyvében ezt írja: "az ellagsav meggátolja a rák kialakulását, és úgy gondolják, hogy megakadályozza a rák mutációját is azáltal, hogy a génen ideiglenesen odakötődik a DNS funkcionális oldalához, elhárítva ezáltal az oxidatív gyökök káros hatását." A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyitották, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejt ki. Egy másik kutatás bebizonyította, hogy a gránátalmában találhatók olyan összetevők, amelyek gátolják azoknak az enzimeknek a működését, melyek a porcok tönkremeneteléért felelősek! Porcai egészségének érdekében fogyassza gránátalma koncentrátumunkat! Érdekesség: A gránátalma a prosztatarák kutatásban is komoly eredményeket hozott. Egy amerikai egyetem kutatói felfedezték, hogy a prosztatarák legyőzhető a gyümölcs segítségével. Az urológiai szakemberek a kutatásban emberi prosztatarák-sejteket vizsgáltak úgy, hogy a gránátalma levét alkalmazták ellenanyagként. A teszt során kiderült, hogy minél több gyümölcs koncentrátum használtak fel, annál nagyobb mennyiségben pusztulnak el a rákos sejtek. Több más kutatás mellett ez is bizonyította tehát, hogy a gránátalmában jóval több antioxidáns van, mint a legtöbb rákellenes gyógynövényben, mint például a zöldteában vagy a vörösborban. Ezért a kutatást végző szakemberek azt ajánlják, hogy a prosztatarákban szenvedő férfiak napi nyolcvan milligramm gránátalmalét fogyasszanak el. Ez a mennyiség ugyanis növeli a prosztata specifikus antigén szint megemelkedéséhez szükséges időt.
Gyártó: Alfik»
 

Bio pink grapefruitlé Ár: 1.410,- Ft 
Kiszerelés: 750ml

Jellemzők: BIO PINKGRAPEFRUITLÉ A Biopont 100 % -os gyümölcstartalmú, napérlelte pinkgrapefruit-levét vegyszerek kizárásával, ellenőrzött körülmények között termesztik. A préselést követően azonnal üvegbe töltik, így garantáltan magas marad vitamin- és ásványianyag-tartalma. Rendkívül gazdag C-vitaminban. Ajánljuk magában, vagy koktélok, turmixok készítéséhez.
Gyártó: Biopont»
 

Bio reggeli zöldség-gyümölcslé Ár: 1.220,- Ft 
Kiszerelés: 750ml

Jellemzők: BIO REGGELI GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGLÉ A speciális arányú alkotókat tartalmazó ital különlegessége az is, hogy tönkölykorpát tartalmaz. Kezdje a napját az alma, narancs, mangó, répa és kaktuszfüge-levek remek keverékével, mely teljes értékű reggelit biztosít szervezetének.
Gyártó: Biopont»
 

Bio Steinberger feketeáfonya nektár 70% Ár: 3.120,- Ft 
Kiszerelés: 750ml

Jellemzők: FEKETE ÁFONYA NEKTÁR Az áfonyák legelterjedtebb gyümölcseink közé tartoznak. Terméseiket nyersen fogyasztjuk, illetve préslék, kompótok, lekvárok, bor, pálinka formájában, mint egészséges táplálékot vagy élvezeti italt ismerjük. Történeti hátterük is igen érdekes. Az Európában legismertebb fekete áfonya termése már a legkorábbi időkben is fontos szerepet játszott, a XVI.-XVII. században pedig gyógyászati célokra is alkalmazták. A hamvas (mocsári) áfonyából készült bort az ókori germán rituálék során fogyasztották, a középkorban miseborként használták. A vörös áfonya gyümölcsét a svédek az erdő aranyának nevezték. Az észak-amerikai nagytermésű áfonya népszerűsége is egyre nő. Az egész Európában honos Erikafélék (Ericaceae) családjába tartozó fekete áfonyát (Vaccinium myrtillus L.) világszerte termesztik is. Kiterjedt élelmiszeripari felhasználása, egészségmegőrzést elősegítő tulajdonsága miatt is a legtöbbet tanulmányozott áfonya gyümölcs. Értékét jelzi, hogy a nyers és szárított gyümölcs (Myrtilli fructus recens; Myrtilli fructus siccus), hivatalos a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben, elismerve ezzel terápiás jelentőségét is. Bár a fekete áfonya termés fitokémiai ismerete, farmakológiai és terápiás/klinikai dokumentáltsága jelentős, fogyasztása igen helyesen elsősorban gyümölcsként terjedt el, de napjainkban étrendkiegészítőként is egyre gyakrabban találkozhatunk készítményeivel. Jelzi ez azt a fontos felismerést, hogy a növényekben és kiemelten egyes gyümölcsökben bőségesen megtalálható polifenol természetű anyagok: flavonoidok, a gyümölcs színét adó antociánok, különböző molekulatömegű oligomer procianidinek fontos szerepet töltenek be egészségünk megőrzésében. A fekete áfonyatermésnek is ezek a biológiailag aktív vegyületei, amit kiegyensúlyozott vitamin-, növényi sav- és cukortartalom egészít ki. Együttesük sajátosan fanyar, kellemes ízt eredményez. Az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően bebizonyosodott, hogy a fekete áfonya hatóanyagai megőrzik, illetve javítják az erek rugalmasságát, tágulási képességét, ezáltal csökkentik az érelmeszesedés, a keringési betegségek, perifériás érbántalmak (vénás elégtelenség, aranyér) ödémásodás kialakulásának esélyét. Mint ismert, e betegségek előfordulása összefügg a nem megfelelő táplálkozással, mozgásszegény életmóddal. Ezek, illetve az un. oxidatív stressz (egészségkárosító szabad gyökök) következtében ugyanis bekövetkezik az ér legbelső sejtrétegének hibás működése, amit késleltetni tudnak az áfonya hatóanyagok.A gyümölcs színéért felelős antociánok előnyös élettani aktivitásának jelentős összetevője a szemre, illetve látásra kifejtett hatás. Az antociánok csökkentik a retina fényérzékeny pigmentjének lebomlását, serkentik képződését, ugyanakkor védik a szem kapillárisait, javítják mikrocirkulációját. Alkalmazása előnyös a cukorbetegség következtében kialakuló retinopátia gátlásában, az éjszakai látás javításában, az időskori látásélesség csökkenés és szürke hályog kialakulás késleltetésében. A gyümölcsöt, ennek főzetét és száraz kivonatát alkalmazzák akut hasmenés kezelésére és a gyógyszeres kezelés támogatására. Polifenol tartalmának köszönhetően száj- és toroköblögetésre is ajánlják. A sejtek oxigénellátásának javításával a gyulladásos és fertőzéses folyamatok leküzdésében is szerepet játszhat. A fekete áfonya hatóanyagai jelentős antioxidánsok. Minden olyan állapotban jelentős az egészségvédő szerepük, ahol a szabad gyökök bizonyítottan károsítanak, mert résztvesznek a pathomechanizmusban, rontják a szellemi és testi kondíciót, az immunrendszer működését.
Gyártó: Alfik»
 

Bio Steinberger gránátalmalé Ár: 1.920,- Ft 
Kiszerelés: 330ml

Jellemzők: GRÁNÁTALMALÉ A Perzsiában őshonos gránátalma a legősibb gyümölcsök egyike. Szimbolikája rendkívül gazdag és utal gyógyászatban betöltött szerepére is. Különböző kultúrákban a halhatatlanság, a sokoldalúság, az örök termékenység, a kimeríthetetlen bőség, a tavasz, a megújhodás a regeneráció jelképe. Az Ayurvéda gyógyászat szerint a gránátalma fa „egész patikával” ér fel. Általában nyersen fogyasztják a gyümölcsöt, melynek ehető része (a teljes gyümölcs fele) 80 % gyümölcslét és 20 % magot tartalmaz. Levéből gyakran készítenek italokat; a Közel-Kelet egyes területein levesek, az Antillákon változatos ételek alapanyaga. Az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően bebizonyosodott, hogy a gránátalma gyümölcs leve, még inkább kivonata lassítja az ateroszklerózis előrehaladását, csökkenti a következményként kialakuló érkárosodásokat, és további kardiovaszkuláris kockázatokat. Hatását jelentős polifenol, C-vitamin és pektin tartalmának köszönheti. Kiemelt jelentőségűek közülük a fenoloidok csoportjába tartozó antociánok és rokon szerkezetű procianidinek. Ezek a vegyületek megőrzik, illetve javítják az erek rugalmasságát, segítik fenntartani az ér legbelső sejtrétegének egészséges működését, csökkentik a szabadgyökök okozta krónikus betegségek kialakulásának valószínűségét. Antioxidáns hatásuk modellkísérletekben meghaladta más jól ismert növényi készítmények (vörösbor, zöld tea) aktivitását. Kéthetes gránátalma készítmény fogyasztása jelentősen gátolta a lipidperoxidációt, javította a plazma antioxidáns kapacitását és különösen előnyösen befolyásolta a védő koleszterin (HDL) szintet és a vérlemezke aggregációra való hajlamot, segítette fenntartani az egészséges állapotra jellemző vérnyomás értékeket. A gránátalma hatóanyagok ugyancsak antioxidáns tulajdonságuk révén védenek az oxidatív stressz sejtkárosító hatásától támogatva az immunrendszer munkáját és segíthetik a normál sejtosztódást.
Gyártó: Alfik»
 



oldalak száma: 2
«« ... « 1 2 » ... »»
sorrend: termék / oldal: